IMG_2523

Vem är jag?

Kim Gallardo heter jag och är en 27 årig kvinna med stor passion för dans och lång erfarenhet av arbete inom skolverksamheten. Dansen har funnits med mig sedan barnsben och när det var dags för gymnasie så var valet självklart. En treårig dansutbildning på St:Eskils Gymnasium med fördjupning på idrott och hälsa fick det bli.

Efter studenten studerade jag vidare genom Kulturamas vuxenutbildning i Stockholm. En bred dansutbildning där jag lärde mig mer kring anatomi, street, balett, modern dans, jazz och rytmik. Utöver studierna har jag även tävlat i streetdance i många år och haft den stora äran att få representera Sverige i VM!

Jag ska göra skillnad

Under mina år i skolverksamheten där jag har undervisat och arbetat som bland annat danslärare har jag kunnat identifierat stora brister när det gäller hållbart och långsiktigt arbete kring individens psykiska mående. Visionen finns men resurserna verkar inte räcka till.

Därför har jag utbildat mig och fått djupare kunskap i likabehandlings-planens (som finns i läroplanen) där man jobbar med bland annat att stärka människors självförtroende samt deras självkänsla. Den kunskapen, i kombination med mina erfarenheter inom dans, vill jag använda mig av för att nå ut till barn, unga samt vuxna.

Spela videoklipp